Πουλιά και ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ!!

Πουλιά και ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ!!

Αν δεις στον ύπνο σου πουλί σε κλουβί, ιδιαίτερα αν τραγουδάει, θα ακούσεις κάποια ευχάριστα επαγγελματικά νέα. Αν δεις πουλιά να πετάνε, θα έχεις απροσδόκητους μπελάδες στις υποθέσεις σου.

 

Αν πιάνεις πουλί που πετάει, θα σου συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο. Αν σκοτώνεις πουλί, θα ξεφορτωθείς έναν αντίπαλο που νόμιζες για φίλο σου. Αν τρως κρέας πουλιού, θα μάθεις νέα από μακριά. Αν δεις ψόφιο πουλί, θα ακούσεις δυσάρεστες ειδήσεις. Αν δεις μαύρα πουλιά, απώλεια ανθρώπου δηλώνουν.

 

Αν δείτε πουλιά με όμορφα φτερά για μια γυναίκα σημαίνει ότι ένας πλούσιος και καλός σύντροφος είναι κάπου κοντά. Τα μαδημένα και βουβά πουλιά, στο όνειρο, είναι σημάδι άσπλαχνης και απάνθρωπης μεταχείρισης του απόκληρου από τους ανθρώπους του πλούτου.

 

Αν δείτε πληγωμένο πουλί, είναι προάγγελμα βαθιάς λύπης που θα την προκαλέσει κάποιος «άσωτος υιός». Αν δείτε πουλιά να πετούν, είναι σημάδι ευημερίας. Το δυσάρεστο περιβάλλον θα εξαφανιστεί εμπρός στο κύμα της ερχόμενης ευτυχίας. Αν δείτε πως πιάνατε πουλιά, δεν είναι καθόλου κακό. Αν δείτε πως τα σκοτώνατε με όπλο, είναι σημάδι συμφοράς λόγω κακής εσοδείας.

 

Φωλιά με πουλιά. Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.Αηδόνι. Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας. Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

 

Καρδερίνα. Αν δείτε στον ύπνο σας καρδερίνα, σημαίνει ότι όλο το απόθεμα της τρυφερότητας και των ευγενικών αισθημάτων που διαθέτετε μένει χωρίς ανταπόκριση και σας προκαλεί μια γλυκιά, μελαγχολική διάθεση. Πολλές φορές ένα τέτοιο όνειρο έχει να κάνει με ερωτικό μαρασμό.

 

Καναρίνι. Το γλυκόλαλο αυτό πουλί συμβολίζει ,παραδοσιακά, τον έρωτα και την καλή τύχη. Αν δείτε καναρίνι στον ύπνο σας, σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.

 

Παπαγάλος. Θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες. Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

 

Αετός. Αν δείτε στον ύπνο σας αετό να πετά μαζί με τα μικρά του, τότε θα λάβετε βοήθεια και στήριξη από πρόσωπο πανίσχυρο. Αν δείτε πως πιάνετε αετό στο πέταγμα του, θα γνωρίσετε κάποια μεγάλη επιτυχία.

 

Περιστέρι. Αν δείτε στον ύπνο σας περιστέρια να πετούν στον ουρανό, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Κουκουβάγια. Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία. Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

 

Κότσυφας. Αν δείτε στον ύπνο σας κότσυφα ή κοτσύφια να πετάν ξέγνοιαστα και χαρούμενα, να περιμένετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Αν δείτε ότι κυνηγάτε κοτσύφια, χωρίς να είστε κυνηγός, θα αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Κοράκι. Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί. Οπότε αν το δείτε σε όνειρο να ανησυχήσετε.

 

Πούπουλα. Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

 

Χελιδόνια. Αν δείτε σε όνειρο, χελιδόνια να παίζουν – πετούν στον ουρανό , θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.Αν πιάσατε ένα χελιδόνι, θα έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.Τέλος, αν δείτε ότι χελιδόνια έχτισαν φωλιά στο σπίτι σας, θα έχετε πλούτη και τιμές στο μέλλον.

 

 

Δείτε επίσης...

4 σκέψεις για το “Πουλιά και ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ!!

  1. το κοράκι δεν είναι γρουσούζικο είναι πανέξυπνο και μην ξεχνάτε ότι στην αρχαία Ελλάδα ήταν τα αγαπημένα πουλιά των Ελλήνων και θεών.

  2. Ειδα οτι επιασα ενα καναρινη που πετουσε το επιασα στα χερια μου , βρεθηκα μπροστα σε δυο κλουβια που ειχαν απο δυο καναρινια και βρεθηκα να κραταω αγκαλια ενα μεγαλο και χοντρο πουλι ασπρο και το καναρινι που ειχα στα χερια μου πεθαμενο και τα χερια μου στα αιματα .. Τι σημενει αυτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάνε μια απλή πράξη. *