Ρέα: Ένα παπαγαλάκι χωρίς φτερά, αλλά με πολλή αγάπη (video, εικόνες).

Ρέα: Ένα παπαγαλάκι χωρίς φτερά, αλλά με πολλή αγάπη (video, εικόνες).

«Ήθελα να κάνω τον κόσμο να καταλάβει πως το διαφορετικό είναι όμορφο»

Μπορεί να μοιάζει περισσότερο με μαδημένο κοτοπουλάκι, αλλά αυτό το παπαγαλάκι είναι ένας σταρ και έχει λιώσει χιλιάδες καρδιές στο Instagram.

Η μικρόσωμη Ρέα έχασε ξαφνικά τα φτερά της εξαιτίας ενός ιού που προκαλεί την ασθένεια, Psittacine Beak and Feather Disease (PBFD). Σώθηκε τον περασμένο Ιούλιο από την κτηνιατρική κλινική Τζακ Μπέι της Βοστώνης και σήμερα ζει με τη Ιζαμπέλα που την υιοθέτησε. Η «θετή μαμά» είναι αυτή που είχε την ιδέα να φτιάξει λογαριασμό στο Instagram στον οποίο ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι η Ρέα και τα παιχνίδια της μέσα στο σπίτι.

«Στην αρχή ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της Ρέα», λέει η 23χρονη γραφίστρια Ιζαμπέλα.  «Δεν με πείραξε καθόλου. Ήθελα να κάνω τον κόσμο να καταλάβει πως το διαφορετικό είναι όμορφο», πρόσθεσε. Η Ρέα δεν κρυώνει ποτέ.

Ο κόσμος που τελικά τη λάτρεψε και την αγάπησε στέλνει συνέχεια στην Ιζάμπελα πανέμορφα πλεκτά ρουχαλάκια και πουλόβερ που ταιριάζουν γάντι στο γυμνό παπαγαλάκι. Κάποια από τα πουλόβερ είναι πλεγμένα από τα χέρια των followers της Ρέα.

 

 

Δείτε επίσης...